تبلیغات
خانوم خانوما - کیک خرما

خانوم خانوما

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ خانوم خانوما خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

سلام

معرفی میکنم , ایشون کیک خرما هستن
خانوم ترین و باکلاس ترین کیکی که تا حالا دیدین
اصلا وقار از سر و روی این کیک میباره
البته ممکنه شما به ظاهرش نگاه کنین و بگین تعریفی هم نداره ها!

ولی اشتباهه , نباید از ظاهر کسی قضاوت کرد

خوب دست خودش نبوده بیچاره فرصت بهش ندادن تزیین بشه

ولی باور کنین مزه ش بی نظیره

فکر کنین اگه تزیین داشت چی میشد
توصیه میکنم هرچه زودتر یه بار امتحانش کنین
بافت نرم و مزه فوق العادش مجبورتون میکنه بارها بپزینش
فکر نکین من شکمویم ها! نه بابا , کیکه خومزه ست




مواد لازم:
خرمای بدون هسته                           30 عدد

آب جوش                                یک و یک چهارم فنجان
کره یا روغن آب شده                 یک و یک چهارم فنجان
شکر                                      یک و یک چهارم فنجان
وانیل                                      یک سوم قاشق چایخوری
تخم مرغ                                 2 عدد
آرد سفید                               دو و نیم فنجان
بیکینگ پودر                             2 قاشق مرباخوری
گردوی بلغور شده                       2 فنجان

گردو نباید له یا چرخ شده باشه البته اضافه کردن گردو اختیاریه , میتونین از مغزهای دیگه استفاده کنین یا اصلا چیزی نریزین

فنجان منظورم همین فنجانهای شصتی , دسته داره کوچیکه

طرز تهیه:

آب جوش رو روی خرما  می ریزیم و با چنگال خوب له میکنیم و کنار میذاریم. بعد از اون شکر و تخم مرغ رو همراه با وانیل با همزن خوب می زنیم تا به طور کامل غلیظ بشه. حالا کره یا روغن آب شده رو اضافه میکنیم و هم می زنیم. بعد آرد و بیکینگ پودر رو با کمی از خرمای له شده توی مایه می ریزیم و مایه رو با دور ملایم هم می زنیم. این کار رو  ادامه می دیم تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط بشن. بعد از اون همزنو کمی تند می کنیم تا مایه، یکدست و صاف بشه.  همزنو  کنار میذاریم و یک فنجان مغز گردو رامیریزیم توش.  مایه را در قالبی که کاغذ روغنی  انداختیم می ریزیم و یک فنجان باقی مانده گردو رو روی سطح آن می پاشیم و میذاریمش طبقه وسط فر که 15 دقیقه قبل روشن کردیم تا با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بپزه.
بعد از اینکه خنک شد اونو  از قالب جداش میکنیم, حالا کیک خرمای نازنین شما آماده ست


نوش جااااااااااااااااااااااااااان 





برچسب ها:کیک، کیک خرما، خرما،

[ پنجشنبه 18 مهر 1392 ] [ 06:12 ق.ظ ] [ خانومی ]

[ چطور بود؟() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه