تبلیغات
خانوم خانوما - شارلوت با خمیر رولت و خمیر دکور برای تزیین

خانوم خانوما

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ خانوم خانوما خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

این همون شارلوتیه که قولشو داده بودم , یادتونه ؟
با استفاده از خمیر رولت و تزیین خمیر دکور درست شده
البته قرار بودخیییییلی خوشگل تر بشه ها ,نمیدونم چی شد که این جوری شد









مواد لازم برای تهیه شارلوت:

تخم مرغ                                     6 عدد
آرد                                            115 گرم
شکر                                         120 گرم
کاکائو                                        15 گرم
من مواد رو به همون اندازه که باید باشه تو لیوانهای معمولی ریختم , برای اینکه اون دوستانی که گفته بودن ,با پیمانه هم بگم , بدونن چقدر میشه

مواد لازم برای خمیر دكور:

کره به دمای محیط رسیده            15 گرم
پودر قند                                    15 گرم
آرد                                          20 گرم
سفیده تخم مرغ                         2 قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی                              به دلخواه

اول خمیر دکور رو آماده میکنیم:

تمام مواد خمیر دكور را با هم مخلوط می كنیم و رنگ رو هم بهش آن اضافه می کنیم, فقط در حدی كه یكدست بشه با قاشق مخلوطش می كنیم و بعد داخل ماسوره ساده ریخته و روی كاغذ روغنی طرح مورد نظر رو میکشیم, برای اینکه طرحتون درست در بیاد اول طرحو با مداد روی کاغذ بکشین, بعد پشت کاغذ که طرح دیده میشه با مواد طرح رو پیاده کنین,  دقت داشته باشین که اگه خواستین چیزی بنویسین, برعکس بنویسین ,حالا اطراف طرح رو تمیز کنین و به مدت تقریبا یک ساعت داخل فریزر بذارینش

طرز تهیه شارلوت که همون دستور رولته:
برای درست كردن رولت,  زرده ها و سفیده های تخم مرغ روجدا میکنیم و  زرده را با نصف شكر به مدت 5 دقیقه می زنیم تا شكر كاملا در زرده حل بشه.

بعد  سفیده تخم مرغ را جدا توی یه ظرف دیگه می زنیم تا فرم بگیره البته حتما اینو میدونی که اگه هم زن کمی تر باشه یا هر چیز دیگه ای بهش باشه باعث میشه سفیده فرم نگیره پس هم زن رو کاملا میشوریم و خشک میکنیم سفیده ها رو میزنیم,  حالا بقیه شکر رو به صورت بارانی بهش اضافه می كنیم یعنی از بالا آهسته روش میپاشیم. زرده رو  روی سفیده های فرم گرفته میریزیم و به آرومی مخلوط می كنیم. آرد و كاكائو رو که قبلا الك كرده بودیم بهش اضافه میکنیم و  بصورت دورانی و از یک جهت با مایه رولت مخلوط می كنیم. خالا طرحو از فریزر در میاریم و توی قالب 45×35 انداخته و مایع رولتو روش می ریزیم و سطحشو با پشت قاشق  صاف می كنیم و میذاریمش تو فر 200 درجه طبقه بالا به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار میدیم. مواظب باشین زیر رولت نباید زیاد بپزد یعنی اصلا نباید تغییر رنگ بده

5- دقیقه بعد از اینكه رولتو از فر خارج كردین میتونین كاغذو به آرومی ازش  جدا کنین.

به اندازه ی ارتفاع قالب شارلوتمون , رولت رو برش میدیم و 2تا نوار ازش می بریم و داخل قالب كمربندی قرار میدیم, یه دایره هم برای تهش که همون سرشه میبریم و میندازیم کف قالب؛البته من از قالب کمر بندی اسبفاده نکردم , من داخل یه قابلمه رو با سلفون پوشوندم و شارلوت رو توش چیدم و ....

حالا میتونین داخل شارلوتتون رو با هرچی که دوست دارین پر کنین که گذشت در مبحث شارلوت

http://khanoomkhanoomha.mihanblog.com/post/185


















برچسب ها:شارلوت، خمیر دکور، خمیر رولت،

[ یکشنبه 21 مهر 1392 ] [ 07:19 ق.ظ ] [ خانومی ]

[ چطور بود؟() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه