تبلیغات
خانوم خانوما - شارلوت

خانوم خانوما

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ خانوم خانوما خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

سلام    ولکام به خودم
هورا پاییز شد

یه سلام گرم و داغ در این هوای خشک و خنک پاییزی به دوس جونیای عزیزم

خوشگل خانومایی که  چشم براه پاییز بودن
در این چند وقت خیلی به من لطف داشتین, خیلی زیاد
همه تون منو شرمنده کردین
ممنون که بهم دلگرمی میدین,  یه عالمه ماچ به لپاتون.
خدا کمک کنه بتونم جبران محبتاتونو بکنم , یه دنیا تشکرات ویژه از همه تون
 
و اما شارلوت

این یه نوعشه و اون نوع دیگش رو هم همین روزا میدرستم و عکسشو میذارم همینجا , چون فقط ظاهرش فرق میکنه دستورش یکیه
البته ببخشید که هیچ تزیینی نداره و کمی تا قسمتی کچله

چیکار کنم خووووو. قبل از تزیین  مورد تهاجم قرار گرفت و خورده شد
سعی میکنم اون یکی رو قبل از رونمایی تزیینش کنم تا از حمله و خورده شدن حفظ بشه






اول تعریف شارلوت:

شارلوت فرانسوی یک نوع دسر کلاسیک قالبی ست که با یک لایه کیک اسفنجی یا لیدی فینگرز یا نانهای کره ای شروع میشود و سپس با انواع میوه ها و موس ها و یا کاسترد یا خامه فرم گرفته که ژلاتینه شده اند، پر میشود. این دسر کاملا سرد شده و سپس بدون قالب (از قالب در آورده شده) سرو میشود."

مواد لازم :

آرد                            150گرم
تخم مرغ                     5 عدد
شکر                          150گرم
آبجوش                       نصف پیمانه
خامه فرم گرفته           بمقدار لازم
پودر کاکائو                   2قاشق غذا خوری
اسانس دلخواه             کمی








طرز تهیه:
زرده وسفیده را جدا کرده ابتدا زرده وشکر واسانس من از کمی وانیل استفاده کردم وآبجوش رابا همزن زده تا کرم رنگ بشه سفیده هارو هم جدا خوب زده تا سفت وسفید بشه به زرده اضافه و درآخر آردرا کم کم اضافه ودورانی با لیسک بهم زده من مواد و به 2 قسمت کردم دریک قسمت ازآرد 2ق کم وبجاش پودر کاکائو ریختم مواد رو داخل این تابه های شیشه ای ریختم و تو مایکروفر گذاشتم , شما میتونین تو فر بپزین بعداز پخت به نوارهای مساوی برش دادم وبصورت شطرنجی داخل  ظرف گرد و گودی چیدم , یعنی اول نوارهای قهوه ای رو کنار هم چیدم , بعد نوازهای سفید رو بصورت یکی درمیون از زیرشون رد کردم . در آخر هم کرم رو داخلش ریختم , کمی هم شکلات رنده شده و تکه های خرد شده ی کیک و موز رو بهش اضافه کردم و 4-5 ساعت دریخچال گذاشتم  وبعد درظرف برش گردوندم
نکته: اگه بخواین شارلوتتون راحت و بدو درد سر از ظرف جدا بشه , بهتره که مثل یه دختر خوب اول تو ظرفتون رو با سلفون کاملا بپوشونین بعد کیکها رو بچینین و بقیه ..... من همین کار رو کردم ظرف رو که برگردوندم , سلفون رو زداشتم و دوباره شارلوت رو تو یخچال گذاشتم
بازم نکته: اگه داخل شارلوت رو با موسها و کرمهای ژلاتینه پر میکنین تو فریزی نذارین , یا زود بردارین چون ژله یخ بزنه بدمیشه , ولی اگه با بستنی پرش میکنین( که دیگه خیلی نمیشه بهش گفت شارلوت و میشه بمب بستنی) اونوقت باید تو فریزر باشه , برای همین من کمی تو فریزر گذاشتم و بعد هم داخل یخچال و بعدهم خیلی سریع رفت همون جایی که باید بره , تو شکم

داخل شارلوت رو با انواع موس و خامه و پودینگ پر میکنن ولی من طبق معمول یه دستور اختراع کردم که الان هم دستور اختراعمو میذارم هم چند تا دستور دیگه که البته خودم امتحانشون نکردم

اول دستور خودم :

موز           3عدد
ژله موز         نصف بسته معمولی
بستنی موزی به دمای محیط رسیده یک لیتر
شکولات چیپسی و مغزیجات و ..... به دلخواه
ژله موز رو فقط با نصف میزان آب که باید جوش هم باشه حل کردم و گذاشتم کمی خنک شد, بعد با اون سه تاموز میکسشون کردم و با بستنی موزی که کمی شل شده بود کاملا مخلوطش کردم و ریختم داخل ظرف گودی که نوارهای کیک رو توش چیده بودم , البته اگه شما بذارین کمی این مخلوط خودشوبگیره بعد بریزینش روی کیکها بهتره چون مال من فوری از اون طرف نوارهای کیکی بیرون زد و یه کمی شکلشو زشت کرد, ولی خیلی هم نباید سفت بشه چون اونوقت دیگه تو کیک نفوذ نمیکنه و مزش خوب نمیشه
.
حالا چندتا  دستور دیگه که از نت پیدا کردم:
البته میتونین از ا نواع پودینگهای بسته بندی آماده با طعمهای مختلف موجود در بازار هم استفاده کنین

1-موس شکلاتی
مواد لازم
شکلات100 گرم
کره یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذا خوری
خامه یک ،چهارم لیتر
پسته خرد کرده یک قاشق غذا خوری
پودرقند یک قاشق غذا خوری
نمک به مقدار کم
تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:
شکلات رامی شکنیم با کره دریک قابلمه کوچک ریخته درحرارت فوق العاده پایین آب می کنیم. تخم مرغها راشکسته زرده راازسفیده جدا می کنیم،زرده ها را با شکرمی زنیم تا اسفنجی شود. سفیده ها را با نمک می زنیم تا سفت شود. خامه را با پودرقند می زنیم تا سفت شود. شکلات آب کرده راازروی اجاق برمی داریم وبا مایه زرده مخلوط می کنیم و2 قاشق غذا خوری ازمایه سفیده رابا زرده اضافه کرده هم می زنیم. کرم شکلات را می گذاریم تا کمی سرد شود. آنگاه باقیمانده مایه سفیده ونصفی ازخامه زده شده را مخلوط می کنیم.

2-کرم فندق: کرم فندق:
دولیوان شیر دو عدد موز یه مشت فندق و نصف لیوان شکر و 100 گرم خامه و دوقاشق پودر نارگیل را در مخلوط کن می ریزیم تا یکدست بشه
دو ق غ پودر ژلاتینو به روش بن ماری حا می کنیم تو یه استکان آب و با مواد فوق مخلوط می کنیم در آخر یه مشت فندق درسته هم به مواد اضافه می کنیم.

3-
پودینگ شکلاتی ترک
شیر 1 و 2/1 پیمانه

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری(می تونید از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+1 قاشق غذاخوری آرد سفید استفاده کنید)
شکر 3/1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری(اگر از وانیل خالص استفاده می کنید 4/1 قاشق پایخوری)
پودر کاکائو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری

تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید

چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید



برچسب ها:کیک، دسر، شارلوت، موس، کرم،

[ یکشنبه 7 مهر 1392 ] [ 09:02 ق.ظ ] [ خانومی ]

[ چطور بود؟() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه