تبلیغات
خانوم خانوما - ژله رولی یا فرفره ای

خانوم خانوما

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ خانوم خانوما خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.

ژله رولی یا فرفره ای




میتونین این ژله رو با هر رنگ و طعمی که دوست دارین دسرت کنین . من از ژله انار و کیوی استفاده کردم . البته نمیدونم چرا کیویش رنگ عسل شد ؟؟؟  خودش سبز بودها ....
برای مارشملو اگه از این پیچ پیچیا استفاده کردین, برای هر بسته دوتا کافیه ولی  این بسته ای ها , مثل این دندونی ها , یا  خرسیا , یک بسته کافیه

مواد لازم:
پودر ژله                                             یک بسته
مارشملو دندونی یا خرسی یا ....           یک بسته    

طرز تهیه:

نصف لیوان آب رو با یه بسته پودر ژله مخلوط میکنیم و به مدت یک ونیم  دقیقه تو مایکرو با قدرت بالا میزاریم بعد ظرف رو بیرون میاریم و خوب هم میزنیم . مارشملو ها رو توش میریزم و به مدت 1 دقیقه دوبارتا با قدرت بالا حرارت میدیم مارشمالوها شروع به ذوب شدن میکنن .
با میکسر کاملا مواد رو میکس میکنیم یه ظرف پیرکس مسطتیلی رو خیس کرده و ژله آماده شده رو توی ظرف خالی میکنیم. البته اگه ظرف تفلون باشه بهتره . من خودم داخل یه سینی سلفون کشیدم , و کارم راحت تر شد
مواد خامه ا ی روی ژله میان و خود ژله ته نشین میشه (همین باعث دو رنگ شدن ژله میشه )
به مدت 45 دقیقه تا یه ساعت توی بخچال میزاریم و بعد این مدت دور تا دور ژله رو با چاقویکه تو آب داغ گرمش کردیم میبریم و از یه طرف ظرف شروع به رول کردن ژله میکنیم و در آخر هم اونارو با یک کارد , بصورت حلقه ای برش میدیم
نوش جان







توجه: اگه  مارشملو بیشتر از میزان لازم باشه ژله شما , یک رنگ میشه چون میزان خامه اون بیشترمیشه


مثل این عکس









برچسب ها:ژله، ژله رولی، ژله فرفره ای،

[ شنبه 10 دی 1390 ] [ 05:27 ب.ظ ] [ خانومی ]

[ خوب چطور بود() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه