تبلیغات
خانوم خانوما - مربای لبو یا چغندر قرمز

خانوم خانوما

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی ابن ابیطالب

با سلام ... ورود شمارا به وبلاگ خانوم خانوما خوش آمد میگویم ... برای مشاهده کامل مطالب از آرشیو مطالب وبلاگ استفاده کنید.


مواد لازم:
لبو یا چغندر قرمز / 1 کیلو
شکر / 700 گرم
آب  /  به میزان لازم
وانیل  / یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آب را در ظرفی روی حرارت می گذاریم تا بجوشد بعد شکر را اضافه می کنیم.
وقتی آب و شکر جوشید و جرم روی آن به وجود آمد این جرم را جمع می کنیم و میگذاریم به مدت 35 دقیقه با شعله متوسط بجوشد.
بعد از این مدت لبو را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم لبوها کف میکند کف را جمع می کنیم تا سرریز نشود بعد شعله را متوسط میکنیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم با شعله ملایم لبوها پخته شود.
  وانیل رو در  آخر پخت مربا یعنی بعد از اینکه 30 دقیقه مربا پخته شد به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد حرارت را خاموش میکنیم.

اگه دوست داشتین میتونین همراه با وانیل یک قاشق مرباخوری یا نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده به مربا اضافه کنین اینجوری قوام مرباتون بیشتر میشه. البته من این کاررو نکردم

حالا چند نکته:

هر چقدر این مربا بیشتر بماند رنگ آن بهتر خواهد شد.
از هیچ رنگ خوراکی برای مربا استفاده نکنید.
دقت کنید لبو بعد از پوست کندن و قالب زدن باید یک کیلو باشد.
لبوها باید کاملاً قرمز رنگ باشند
از هر شکل قالبی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید.
اضافه های لبو را بعد از قالب زدن میتوانید با سرکه بپزیم و ترشی لبو درست کنیم.
لبوی خوب باید گرد و قرمز باشد و کشیده نباشد.
وقتی شکر را وزن کردیم و 700 گرم شد بعد با پیمانه اندازه می گیریم و برای هر پیمانه شکر یک پیمانه آب در نظر می گیریم.





برچسب ها:مربا، مربای لبو، لبو، چغندر، مربای چغندر،

[ دوشنبه 5 اردیبهشت 1390 ] [ 07:45 ق.ظ ] [ خانومی ]

[ چه طور بود؟() ]


مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه